Preskocit navigáciu

Odborné zhromaždenie zamerané na súčasné témy v oblasti migrácie, činnosti príslušníkov Úradu hraničnej a cudzineckej polície a činnosti Migračného úradu


Odborné zhromaždenie  zamerané na súčasné témy v oblasti migrácie, činnosti príslušníkov Úradu hraničnej a cudzineckej polície a činnosti Migračného úradu

Dňa 27.10.2015 organizovalo oddelenie policajných činností Vojenskej polície odborné zhromaždenie v Posádkovom klube Trenčín zamerané na súčasné témy v oblasti migrácie, činnosti príslušníkov Úradu hraničnej a cudzineckej polície a činnosti Migračného úradu.

Uvedeného zamestnania sa zúčastnili príslušníci oddelenia policajných činností, príslušníci odborov policajného výkonu a príslušníci oddelení krízového manažmentu Vojenskej polície.

Prezentáciu na tému „Činnosť Migračného úradu MV SR pri riešení nevojenských krízových situácií“ vykonal riaditeľ Migračného úradu MV SR Ing. Priecel a riaditeľ organizačného a právneho odboru Migračného úradu MV SR Mgr. Kušnárik, ktorí zároveň informovali o postojoch Slovenskej republiky v EÚ a súčasnej situácii v oblasti migrácie v EÚ.

Prezentácie na témy „Opatrenia a postup príslušníkov Úradu hraničnej a cudzineckej polície pri vybavovaní žiadostí osôb, ktoré požiadali o azyl, resp. o ochranu“ a „Pravosť dokladov totožnosti, resp. posudzovanie ich pravosti pri kontrole“ vykonali príslušníci Úradu hraničnej a cudzineckej polície Prezídia PZ SR mjr. Tongeľová a kpt. Kriško.

Prednášajúci vysokou mierou prispeli k skvalitneniu vedomostí a zvýšeniu odbornej zdatnosti príslušníkov Vojenskej polície, ktorí získané informácie využijú pri ďalšom plnení úloh Vojenskej polície.


Odborné zhromaždenie  zamerané na súčasné témy v oblasti migrácie, činnosti príslušníkov Úradu hraničnej a cudzineckej polície a činnosti Migračného úraduOdborné zhromaždenie  zamerané na súčasné témy v oblasti migrácie, činnosti príslušníkov Úradu hraničnej a cudzineckej polície a činnosti Migračného úraduOdborné zhromaždenie  zamerané na súčasné témy v oblasti migrácie, činnosti príslušníkov Úradu hraničnej a cudzineckej polície a činnosti Migračného úradu

Autor: VP - Dátum: 30.10.2015
Čítanosť: 7259
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share