Preskocit navigáciu

Návšteva ministra obrany v Nitre


Návšteva ministra obrany v Nitre

V rámci svojich pracovných výjazdov u útvarov ozbrojených síl navštívil minister obrany Slovenskej Republiky Jaroslav Naď v sprievode náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl  Slovenskej republiky 28. mája 12. mechanizovaný prápor.

Na pôde nitrianskeho práporu ich privítal zástupca veliteľa major Ivan Petrik. V priestoroch Siene cti a tradícií major Petrik oboznámil všetkých prítomných s históriou, poslaním, hlavnými úlohami a výzvami, pred ktorými 12. mechanizovaný prápor stojí.

V rámci programu si minister obrany prehliadol priestory jednotiek práporu so zameraním na problematické oblasti infraštruktúry. V závere návštevy bola na nástupisku práporu vykonaná prezentácia rôznych druhov výzbroje a techniky. Minister obrany Jaroslav Naď poďakoval príslušníkom 12. mechanizovaného práporu za srdečné prijatie a vyjadril im tak svoju podporu a všetkým príslušníkom poprial veľa úspechov do ďalšieho obdobia.


Návšteva ministra obrany v NitreNávšteva ministra obrany v NitreNávšteva ministra obrany v NitreNávšteva ministra obrany v NitreNávšteva ministra obrany v NitreNávšteva ministra obrany v NitreNávšteva ministra obrany v NitreNávšteva ministra obrany v NitreNávšteva ministra obrany v NitreNávšteva ministra obrany v NitreNávšteva ministra obrany v NitreNávšteva ministra obrany v Nitre

Autor: 12.mpr , Foto: MOSR - Dátum: 01.06.2020
Čítanosť: 3303
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share