Preskocit navigáciu

Slávnostné privítanie príslušníkov RS Afganistan, NMI Irak, UNFICYP Cyprus a EUFOR-ALTHEA Bosna a Hercegovina


Slávnostné privítanie príslušníkov RS Afganistan, NMI Irak, UNFICYP Cyprus a EUFOR-ALTHEA Bosna a Hercegovina
Pri príležitosti privítania príslušníkov Ozbrojených síl Slovenskej republiky vracajúcich sa z operácií RS Afganistan, NMI Irak, UNFICYP Cyprus a EUFOR-ALTHEA v Bosne a Hercegovine sa 03. júla 2020 v Základni výcviku a mobilizačného doplňovania Martin uskutočnil slávnostný nástup.
Slávnostného nástupu sa zúčastnili minister obrany SR Jaroslav Naď, náčelník generálneho štábu OS SR generál Daniel Zmeko, generálny tajomník služobného úradu MO SR Peter Kozák, hlavný poddôstojník OS SR štábny nadrotmajster Marcel Kaniak, generálny riaditeľ Sekcie ľudských zdrojov MO SR Martin Jakál, zástupca veliteľa PS OS SR brigádny generál Martin Michalko, zástupca veliteľa VzS OS SR brigádny generál Róbert Kleštinca ako aj ďalších predstaviteľov ministerstva obrany SR a Ozbrojených síl SR.
„Dnes sme v Martine privítali 73 príslušníkov Ozbrojených síl SR, ktorí v uplynulých mesiacoch pôsobili v zahraničných misiách a operáciách, kde sa podieľali na riešení úloh v prospech bezpečnosti nás všetkých. Som veľmi rád, že sa po zodpovednom a našimi partnermi vysoko oceňovanom nasadení vrátili bezpečne domov k svojim rodinám“ povedal minister obrany SR Jaroslav Naď.

foto 1foto 1foto 1foto 1foto 2foto 2foto 2

Autor: rtm. Stanislav Héger , Foto: kpt. Ing. Rastislav Rusnák - Dátum: 07.07.2020
Čítanosť: 3287
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share