Preskocit navigáciu

17. Letecký ples zmiešaného krídla Sliač


17. Letecký ples zmiešaného krídla Sliač

Jednou z najdôležitejších spoločenských udalostí v roku je nepochybne ples. Je to dôvod obliecť si nádhernú róbu, stretnúť sa s priateľmi a hlavne sa dobre zabaviť.

Vynikajúca nálada panovala v sobotu 19. februára na 17. Leteckom plese zmiešaného krídla Sliač. Už pri vstupe do spoločenskej dvorany Palace kúpeľov Sliač prichádzajúcich hostí príjemne naladili tóny vojenskej hudby Banská Bystrica.
Po úvodnom zvuku fanfár a elegantného tanca tanečníkov Banskobystrického tanečného klubu Dance veliteľ zmiešaného krídla plukovník Vladimír Lisý spolu s pani manželkou slávnostným prípitkom zahájil ples a zábava sa začala.
Letecký ples je každoročnou tradíciou, na ktorej sa zúčastňujú významní hostia. Tento rok pozvanie prijal náčelník GŠ OS SR generál Ľubomír Bulík, veliteľ VzS generálmajor Martin Babiak, zástupca veliteľa VzS brigádny generál Ľubomír Svoboda, náčelník štábu VzS plk. gšt. Jozef Takács, riaditeľ Ústavu špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR brigádny generál Pavol Maslík, veliteľ vrtuľníkového krídla plk. gšt. Miroslav Korba, veliteľ dopravného krídla plk. Peter Prokop, primátor mesta Sliač Ing. Daniel Dunčko a riaditeľ kúpeľov Sliač Ing. Milan JULÉNY. Medzi zahraničných hostí patrili vojenskí pridelenci z USA, Čínskej ľudovej republiky, Maďarska, Ruska a Poľska.
Počas celého nezabudnuteľného večera zabávala plesajúcich hostí skvelá hudobná skupina TRIO ŠARM a DJ Eperieši. Krátke prestávky na oddych obohatil kultúrny program v podaní tanečnej skupiny Fresh Dance, TK Dance a hercov z divadla Zvolen.
Výnimočné ocenenie titul „Rytier oblohy“, ktoré bolo prekvapením až do poslednej chvíle získal veliteľ vrtuľníkového krídla Prešov plk. gšt. Miroslav Korba. Okrem rytiera oblohy bol tohto roku udelený aj titul „Čestný rytier oblohy“ , a to podplukovníkovi v zálohe Jozefovi Solmošimu.
Rozmanitá tombola losovaná pred polnocou bola nepochybne veľkým lákadlom večera a tak ako aj po minulé roky hovoreným slovom hostí sprevádzal Milan Sokol.

Zábava do skorých ranných hodín ako aj pozitívna spätná väzba nás utvrdila, že 17. Letecký ples sa vydaril.

http://www.vvzs.mil.sk/4086/fotogaleria.php?album=466

 



Autor: zk , Foto: zk - Dátum: 24.02.2011
Čítanosť: 21083
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share