Preskocit navigáciu

Spolupráca zk Sliač s verejnosťou


Spolupráca zk Sliač s verejnosťou

Stalo sa už dobrým zvykom, že príslušníci zmiešaného krídla pravidelne medzi sebou vítajú návštevy z radov občianskej verejnosti.

Vo štvrtok 10. marca 2011 sa v priestoroch Stanice biologickej ochrany letiska uskutočnila exkurzia študentov Katedry ochrany lesa a poľovníctva, Lesníckej fakulty, Technickej univerzity vo Zvolene. Cieľom exkurzie bola praktická ukážka aplikácie sokoliarstva v praxi pre študentov predmetu sokoliarstvo v odbore aplikovaná zoológia a poľovníctvo.
  
V piatok 11. marca 2011 vystriedali študentov technickej univerzity deti z materskej školy zo Zvolena, ktoré sa prišli pozrieť na svojich veľkých kamarátov v uniforme. Príslušníci zmiešaného krídla pre nich pripravili zaujímavý program, ktorý začal statickou ukážkou lietadiel MiG-29 a L-39. Ešte jedna malá fotka do albumu na pamiatku a už sa škôlkari tešili na ukážku vojenských kynológov, ktorú odmenili svojim radostným smiechom. Kto vie, či aj oni vedia tak poslúchať svojich rodičov, ako poslúchajú vojenskí „vlčiaci“ svojich psovodov? Na záver tejto milej návštevy predstavili čosi zo svojho umenia aj príslušníci biologickej ochrany letiska zo svojimi dravcami.

http://www.vvzs.mil.sk/4086/fotogaleria.php?album=489

 



Autor: npor. Mário Malatinec , Foto: autor - Dátum: 11.03.2011
Čítanosť: 12434
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share