Preskocit navigáciu

Zasadanie náčelníkov generálnych štábov Českej republiky, Maďarska, Poľska, Ukrajiny a Slovenska


Zasadanie náčelníkov generálnych štábov Českej republiky, Maďarska, Poľska, Ukrajiny a Slovenska

V dňoch 8. a 9.apríla 2011 sa v Liptovskom Mikuláši uskutočnilo zasadanie náčelníkov generálnych štábov Českej republiky, Maďarska, Poľska, Ukrajiny a Slovenska.

Na pokojný priebeh spoločných rokovaní generála Vlastimila Piceka (Česko), generála Tibora Benkő (Maďarsko), generála Mieczysława Cieniucha (Poľsko), generála Hryhoriia Pedchenka (Ukrajina) a generála Ľubomíra Bulíka (Slovensko) sa podieľalo policajným zabezpečením celkom 50 vojenských policajtov a dvaja služobní psi, predovšetkým z Bratislavy a Banskej Bystrice.

Vojenská polícia zabezpečovala ochranu ubytovacích a rokovacích priestorov, ako aj osobnú bezpečnosť náčelníkov generálnych štábov počas ich presunov. Akcia prebehla bez rušivých momentov.


Zasadanie náčelníkov generálnych štábov Českej republiky, Maďarska, Poľska, Ukrajiny a SlovenskaZasadanie náčelníkov generálnych štábov Českej republiky, Maďarska, Poľska, Ukrajiny a SlovenskaZasadanie náčelníkov generálnych štábov Českej republiky, Maďarska, Poľska, Ukrajiny a SlovenskaZasadanie náčelníkov generálnych štábov Českej republiky, Maďarska, Poľska, Ukrajiny a Slovenska

Autor: RVP , Foto: RVP - Dátum: 09.04.2011
Čítanosť: 20796
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share