Preskocit navigáciu

Streľby z ručných zbraní


Streľby z ručných zbraní

Takmer polovica zo 40 profesionálnych vojakov veliteľstva síl výcviku a podpory dosiahla výborné hodnotenie na streľbách 27. marca 2008 v Kamennej Porube pri Rajci.

 

„Každý príslušník veliteľstva síl výcviku a podpory má pridelenú osobnú zbraň, ktorú musí dokonale poznať a vedieť z nej strieľať. Som preto rád, že takmer polovica strieľajúcich splnila hodnotenie strelieb na výbornej úrovni,“ povedal veliteľ síl generálmajor Miroslav Kováč počas strelieb na posádkovej strelnici v Kamennej porube.

 

Príslušníci veliteľstva síl v rámci zdokonaľovacej prípravy absolvovali okrem dvoch cvičení  strelieb z ručných zbraní aj pracoviská zdravotníckej prípravy, rozoberania a skladania pridelenej pištole vz. 82, pracovisko radiačnej, chemickej a biologickej ochrany a v neposlednom rade i pracovisko poradovej prípravy.

 

Veliteľ síl na záver vyslovil potrebu zapracovania rovnakých cvičení zdokonaľovacej prípravy do plánov výcviku veliteľstva síl výcviku a podpory aj na nasledujúce mesiace, aby sa tak zlepšili zručnosti z vedenia streľby u všetkých príslušníkov veliteľstva.


FotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotopriloha

Autor: sekretariát VSVaP - Dátum: 28.03.2008
Čítanosť: 15773
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share