Preskocit navigáciu

Deň otvorených dverí v Nitre


Deň otvorených dverí v Nitre

Aj z priestorov protilietadlovej raketovej brigády sa dňa 1. júna 2011 ozýval zvedavý džavot detí. Príslušníci brigády s účasťou nitrianskej Územnej vojenskej správy a Regrutačného strediska, nitrianskeho Zboru väzenskej a justičnej stráže a príslušníkov 12. mechanizovaného práporu v Nitre pripravili pri príležitosti Medzinárodného dňa detí v kasárňach pod Zoborom „Deň otvorených dverí“.
Pozvanie prijali materské školy z Nitry a základné školy z okolitých obcí, Nitry a Nových Zámkov. Celkovo sa akcie zúčastnilo viac ako 1400 detí. Okrem statických ukážok „rakeťáckej“ techniky, práce vojenskej hasičskej jednotky, chemikov, pyrotechnikov a zdravotníkov deti zaujali aj akčné ukážky boja z blízka a ukážky vycvičenosti služobných psov Zboru väzenskej a justičnej stráže. Bohatý program bol doplnený jazdami na terénnych vozidlách Offroad clubu Nitra a streľbou na airsoftovej strelnici.
Hoci sa nezbedné slniečko schovávalo za mraky, usmiate tváričky detí svedčili o ich spokojnosti a zároveň boli tou najväčšou odmenou všetkým, ktorí sa na zabezpečení tejto úspešnej akcie podieľali.

http://www.vvzs.mil.sk/4086/fotogaleria.php?album=594




Autor: plrb , Foto: plrb - Dátum: 02.06.2011
Čítanosť: 12072
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share