Preskocit navigáciu

Krízový manažment AČR navštívil Nemšovú


Krízový manažment AČR navštívil Nemšovú

Systém tvorby centrálnych zásob náhradných dielcov, zásoby materiálu pre deklarované jednotky a pripravované regionálne stredisko naturálneho odievania zaujali delegáciu Armády českej republiky, ktorá v utorok 14. júna 2011 navštívila Multifunkčnú zásobovaciu základňu západ v Nemšovej.

„Som rád, že prehlbovanie spolupráce a bilaterálne rokovania s Armádou Českej republiky v oblasti krízového manažmentu na úrovni MO a OS SR sa uskutočnili aj na pôde základne v Nemšovej,“ povedal veliteľ základne podplukovník Tibor Meliš a spresnil, že návšteva českej delegácie bola vedená náčelníkom Odboru zabezpečenia krízových stavov, ktorý zabezpečuje riešenie krízových stavov v mieri, za stavu ohrozenia štátu a vojnového stavu.

Plukovníkovi Armády českej republiky Ladislavovi Kučerovi a predstaviteľom GŠ OS SR, pod velením podplukovníka Ľubomíra Kubeka, prezentovali príslušníci základne úlohy spojené s vytváraním centrálnych zásob náhradných dielcov a zásob materiálu pre deklarované jednotky a ich pripravenosť k vyvezeniu. Prezentovali aj pripravenosť k plneniu úloh na odstraňovanie následkov živelných pohrôm, vystrojovaciu linku a najmä pripravované „Regionálne stredisko naturálneho odievania – pilotný projekt Nemšová“, ktoré bude oficiálne otvorené 1. júla 2011 za účasti Ministra obrany Slovenskej republiky.


Krízový manažment AČR navštívil Nemšovú 2Krízový manažment AČR navštívil Nemšovú 2Krízový manažment AČR navštívil Nemšovú 2Krízový manažment AČR navštívil Nemšovú 2Krízový manažment AČR navštívil Nemšovú 3Krízový manažment AČR navštívil Nemšovú 3Krízový manažment AČR navštívil Nemšovú 3

Autor: MLFZZZ , Foto: MLFZZZ - Dátum: 16.06.2011
Čítanosť: 19801
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share