Preskocit navigáciu

Fotografie a dokumenty z misií v Banskej Bystrici


Fotografie a dokumenty z misií v Banskej Bystrici

Putovnú výstavu "FOTOGRAFIE A DOKUMENTY" si tentoraz môžete prezrieť od 7. - 15. februára 2008 v priestoroch tátnej vedeckej knižnice na Lazovnej ulici č. 9 v Banskej Bystrici. Súbor fotografií a dokumentov Vás vtiahne do života profesionálnych vojakov v zahraničných mierových operáciách.

 

Pod záštitou prvého slovenského kozmonauta Ivana Bellu výstavu organizuje Asociácia UN-VETERÁN SLOVAKIA spolu so tátnou vedeckou knižnicou v Banskej Bystrici a Banskobystrický samosprávny kraj pri príležitosti 15. výročia pôsobenia slovenských vojakov v mierových misiách na Balkáne.

Pokiaľ Vás expozícia inšpiruje k vstupu do ozbrojených síl, prvotné informácie získate z informačných letákov umiestnených v knižnici. Bližšie údaje Vám poskytnú pracovníci Regrutačného strediska Banská Bystrica telefonicky na t.č. 0960 412 777 alebo e-mailom: rsbb@mil.skTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. , či osobne na adrese: Regrutačné stredisko Banská Bystrica, tefánikovo nábrežie č. 7, 974 01  Banská Bystrica.


Fotopriloha

Autor: Fiťma Ján - Dátum: 04.02.2008
Čítanosť: 16973
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share