Preskocit navigáciu

Predvianočná kapustnica veliteľa vzdušných síl s vojenskými dôchodcami


Predvianočná kapustnica veliteľa vzdušných síl s vojenskými dôchodcami

Už šestnásť rokov uplynulo, odkedy vznikol pri zastrešení veliteľstvom vzdušných síl vo Zvolene Klub vojenských dôchodcov. A práve vďaka intenzívnej podpore velenia vzdušných síl rada klubu pre svojich viac než 60 členov, bývalých vojakov z povolania, v štruktúre Zväzu vojakov SR, sprostredkováva alebo pripravuje širokú škálu aktivít.
Potvrdením uvedeného bolo dňa 13. decembra 2011 kultúrno – spoločenské predvianočné posedenie, na ktoré pozval veliteľ vzdušných síl vybraných členov zvolenského klubu ZV SR.

Vôňa predvianočnej kapustnice navodila atmosféru blížiacich sa vianočných sviatkov, ktorú doplnilo krátke zhodnotenie akcií roka 2011 a pripomenutie si oslavu 15. výročia založenia klubu. Predseda klubu mjr. Zdenko Baranec menom rady a členov klubu poďakoval zástupcovi veliteľa VzS plukovníkovi Ivan Hůlkovi, náčelníkovi štábu plukovníkovi Stanislavovi Hurčíkovi a náčelníkovi odboru pre podporu operácií plukovníkovi Haluškovi za intenzívnu a dlhodobú podporu. Už skutočnosť, že každý člen klubu obdrží pri pravidelne organizovaných spoločenských podujatiach Pamätný list k životnému jubileu, je vzácnou príležitosťou pre zaspomínanie si na pôsobenie v zložkách aj Vzdušných síl ozbrojených síl SR. Jedným z cieľov klubu je podpora sociálnych, kultúrno – spoločenských a iných záujmov a potrieb členov, či už poberateľov výsluhových dôchodkov, ich rodinných príslušníkov alebo pozostalých po profesionálnych vojakoch.

Zástupca veliteľa vzdušných síl plukovník Hůlek vzdal hold službe vojakov vo výslužbe za ich službu vlasti v minulosti. Záverom stretnutia zaželal všetkým zúčastneným v mene veliteľa vzdušných síl generálmajora Martina Babiaka veľa síl, pevné zdravie a príjemné prežitie vianočných sviatkov a prechodu do nového roka 2012.


Predvianočná kapustnica veliteľa vzdušných síl s vojenskými dôchodcami Predvianočná kapustnica veliteľa vzdušných síl s vojenskými dôchodcami

Autor: mjr. Zdenko Baranec , Foto: vvzs - Dátum: 14.12.2011
Čítanosť: 14365
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share