Preskocit navigáciu

Aj malí pacienti boli dnes obdarovaní


Aj malí pacienti boli dnes obdarovaní

Dnes sa v priestoroch Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Banskej Bystrici rozdávala radosť. Pričinili sa o to veliteľ vzdušných síl generálmajor Martin Babiak a pani Janka Novotňáková. Počas tejto návštevy za prítomnosti detí z pediatrického oddelenia a učiteliek zo Základnej školy pri tomto zdravotníckom zariadení odovzdala pani Novotňáková riaditeľovi nemocnice MUDr. Jánovi Moskovi vecný dar, LCD televízor, ktorý vyhrala v tombole počas Leteckého plesu. „Som nesmierne rada, že práve Vašej nemocnici môžem odovzdať tento dar“ uviedla.

Počas návštevy zvedavé deti a aj miestny zdravotnícky a pedagogický personál vyspovedal veliteľa vzdušných síl všetečnými otázkami. Generálmajor Martin Babiak potešil detské srdiečka nielen vyčerpávajúcimi odpoveďami, ale aj milými darčekmi, ktoré im budú pripomínať dnešné stretnutie aj s vojenskými letcami.

V dnešný deň nik v z prítomných neobišiel naprázdno. Pani učiteľky obdarovali návštevu kreatívnymi darčekmi, ktoré vlastnoručne vyrobili deti počas pobytu v tejto nemocnici.

Takéto stretnutia zanechávajú hlboko v srdciach oboch strán veľké dojmy a sme radi, že aj touto návštevou sme mohli aspoň na chvíľu odvrátiť pozornosť malých pacientov a spríjemniť im tento pobyt.

SKORÉ UZDRAVENIE!


fotofotofotofotofoto 2foto 2foto 2foto 2foto 3foto 3

Autor: npor. Marcela Vrábelová , Foto: rtn. Roman Chovanec - Dátum: 14.02.2012
Čítanosť: 11296
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share