Preskocit navigáciu

Pridelenec obrany Ruskej federácie na Lešti


Pridelenec obrany Ruskej federácie na Lešti
Dňa 22. februára 2012 riaditeľ Ústavu špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť (ÚŠZV Lešť) plukovník Svetozár Bohuš privítal na pôde Výcvikového priestoru Vojenského obvodu Lešť plukovníka Igora ŠČERBAKOVA pridelenca obrany Ruskej federácie v Slovenskej republike.
 
Úvodný brífing riaditeľa ÚŠZV Lešť bol zameraný na históriou výcvikového priestoru od jeho vzniku až po súčasnosť . Ďalej oboznámil návštevu zo zameraním a úlohami ÚŠZV Lešť, pri zabezpečovaní špeciálnych výcvikov a nácvikov zložiek krízového manažmentu.
 
Počas praktickej ukážky si vojenský pridelenec prezrel zrekonštruované ubytovacie a zdravotnícke priestory v Ubytovni Slávia, ako aj športový objekt zameraný na kineziológiu a regeneráciu. Záujem bol aj o dvojstrannú spoluprácu pri výcviku na špeciálnych zariadeniach strelecko-taktického trenažéra Jakub High Rise Building Gun. V závere návštevy si plukovník ŠČERBAKOV prezrel výcvikovú osadu Jakub Village a možnosti výcviku v streleckých halách, auto-moto hale ako aj komplex požiarno-záchranárskych trenažérov.

Pridelenec obrany Ruskej federácie na LeštiPridelenec obrany Ruskej federácie na LeštiPridelenec obrany Ruskej federácie na LeštiPridelenec obrany Ruskej federácie na LeštiPridelenec obrany Ruskej federácie na LeštiPridelenec obrany Ruskej federácie na LeštiPridelenec obrany Ruskej federácie na LeštiPridelenec obrany Ruskej federácie na Lešti

Autor: PhDr. Peter Tischler - ÚŠZV Lešť , Foto: PhDr. Peter Tischler - ÚŠZV Lešť - Dátum: 22.02.2012
Čítanosť: 11379
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share