Preskocit navigáciu

Zástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z Číny


Zástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z Číny

V pondelok 14. mája privítal na pôde Ministerstva obrany SR zástupca náčelníka Generálneho štábu OS SR generálporučík Jaroslav Vývlek delegáciu Dobrej vôle z Čínskej žudovej republiky.

Generálporučík Jaroslav Vývlek vyjadril potešenie zo stretnutia a počas rozhovoru sa spoločne venovali rôznym témam z vojenského prostredia. Počas stretnutia major Stanislav Pigula zo Štábu pre operácie GŠ OS SR previedol prítomných Sieňou slávy a oboznámil ich s históriou pôsobenia OS SR v operáciách medzinárodného krízového manažmentu a poskytol aj aktuálne informácie o pôsobení slovenských vojakov v zahraničných operáciách. Na záver si obe strany vzájomne odovzdali spomienkové predmety.

Po tejto diskusii sa delegácia presunula do rokovacej miestnosti, kde sa čínska delegácia stretla s náčelníkom Štábu pre operácie brigádnym generálom Jindřichom Jochom, ktorý prostredníctvom prezentácie informoval prítomným o aktuálnom dianí v OS SR.
Zástupcovia delegácie z Čínskej žudovej republiky vyjadrili vďačnos za vrelé privítanie a priebeh návštevy.


Zástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z ČínyZástupca náčelníka GŠ privítal delegáciu z Číny

Autor: KaNGŠ - Andrea Hankoščáková , Foto: autor - Dátum: 14.05.2012
Čítanos: 12573
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share