Preskocit navigáciu

Deň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-Chrenová


Deň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-Chrenová

Príslušníci a zamestnanci Ústavu na výkon trestu odňatia slobody Nitra-Chrenová oslávili Deň Zboru väzenskej a justičnej stráže 22. septembra 2012 v priestoroch kynologického klubu Nitra aj za podpory príslušníkov nitrianskej protilietadlovej raketovej brigády.

Na úvod oficiálneho programu zazneli príhovory riaditeľky Ústavu na výkon trestu odňatia slobody Nitra podplukovníčky PaedDr. Eleonóry Grófovej a ministra spravodlivosti JUDr. Tomáša Borca. Po úvodných oficialitách nasledoval bohatý program, v ktorom boli pripravené ukážky zásahovej jednotky zboru väzenskej a justičnej stráže, ukážky hasičskej a vojenskej techniky a výzbroje.

Statickú ukážku vojenskej techniky TATRAPAN ASTRA a prezentáciu výzbroje a výstroje si pre zvedavé deti pripravili príslušníci nitrianskej protilietadlovej raketovej brigády. Vyskúšať si modulárny systém, spojovacie prostriedky (rádiostanicu RF-10), prostriedky individuálnej ochrany jednotlivca, alebo držať v ruke Pi vz. 82, Sa vz. 58, UG vz. 59 , tak tomu neodolalo ani jedno dieťa.

Veríme, že dlhodobá vzájomná spolupráca Protilietadlovej raketovej brigády Nitra a Ústavu na výkon trestu odňatia slobody Nitra-Chrenová sa bude naďalej prehlbovať tak, ako sa patrí medzi dobrými susedmi v prospech oboch.


Deň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-ChrenováDeň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-ChrenováDeň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-ChrenováDeň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-ChrenováDeň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-ChrenováDeň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-ChrenováDeň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-ChrenováDeň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-ChrenováDeň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-ChrenováDeň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-ChrenováDeň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-ChrenováDeň Zboru väzenskej a justičnej stráže Nitra-Chrenová

Autor: rtn. Jozef Járek , Foto: autor - Dátum: 24.09.2012
Čítanosť: 9285
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share