Preskocit navigáciu

Do UNFICYP zavítal NGŠ OS Maďarska


Do UNFICYP zavítal NGŠ OS Maďarska

Náčelník generálneho štábu ozbrojených síl Maďarskej republiky generálplukovník Tibor Benkő navštívil dňa 29. októbra 2012 príslušníkov maďarského kontingentu (HUNCON) misie UNFICYP v Sektore 4 v Kempe generála Milana Rastislava Štefánika vo Famaguste.

V sprievode zástupcu veliteľa Sektoru 4 podplukovníka Tamása Teréka a ostatných príslušníkov štábu HUNCON sa oboznámil s povinnosťami a činnosťou svojich príslušníkov, s plnením mandátu misie UNFICYP príslušníkov HUNCON a bol informovaný o úlohách, ktoré sú stanovené na plnenie v budúcom období.

Pri slávnostnom obede s veliteľom Sektoru 4 pplk. Adolfom Uličným a zástupcom NGŠ OS SR generálmajorom Miroslavom Kocianom prediskutovali v uvoľnenej atmosfére ďalšie smerovanie spolupráce a ocenili vzájomnú podporu pri plnení úloh mandátu UN.

Spomienkou na túto významnú návštevu zostane zápis v kronike UNFICYP a fotografie, ktoré budú natrvalo zapísané v histórii Sektoru 4.


Do UNFICYP zavítal NGŠ OS MaďarskaDo UNFICYP zavítal NGŠ OS MaďarskaDo UNFICYP zavítal NGŠ OS MaďarskaDo UNFICYP zavítal NGŠ OS MaďarskaDo UNFICYP zavítal NGŠ OS MaďarskaDo UNFICYP zavítal NGŠ OS Maďarska

Autor: Sec4 UNFICYP , Foto: Sec4 UNFICYP - Dátum: 31.10.2012
Čítanosť: 4371
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share