Preskocit navigáciu

Zástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYP


Zástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYP

Príslušníci vojenskej operácie UNFICYP Cyprus majú v týchto dňoch príležitosť osobne komunikovať so zástupcom náčelníka generálneho štábu generálmajorom Miroslavom Kocianom, ktorý dňa 28. októbra 2012 zavítal na svoju premiérovú návštevu do priestorov zodpovednosti a velenia SLOVCON na Cypre.

Po krátkom uvítacom akte, v neskorších popoludňajších hodinách, v sprievode veliteľa Sektoru 4 pplk. Adolfa Uličného sa oboznámil s priestorom kempu generála Milana Rastislava Štefánika vo Famaguste. V rámci prehliadky navštívil priestory určené na ubytovanie a spoločenské aktivity. V osobnom kontakte s príslušníkmi vojenskej operácie odpovedal na niekoľko otázok a pripomienok a nezabudol pripomenúť, že počas celej doby jeho návštevy je ochotný komunikovať s ktorýmkoľvek príslušníkom osobne. Besedou s príslušníkmi SLOVCON zavŕšil svoj prvý deň návštevy.

Počas ďalších dní generálmajor Kocian navštívi jednotlivé patrolovacie pozície, oboznámi sa s povinnosťami a priestorom zodpovednosti, vypočuje si základné informácie počas prednášok o plnení mandátu misie, zoznámi sa s činnosťou stálej zálohy UNFICYP.

Veríme, že informácie a skúsenosti, ktoré mu budú prezentované v najbližších dňoch, bude zástupca náčelníka GŠ OS SR hodnotiť kladne a že naši príslušníci vyslaní zo Slovenska do ďalekej krajiny reprezentovať svoju vlasť, očakávania generálmajora Kociana nesklamú.


Zástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYPZástupca NGŠ OS SR navštívil UNFICYP

Autor: Sec4 UNFICYP , Foto: Sec4 UNFICYP - Dátum: 30.10.2012
Čítanosť: 4570
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share