Preskocit navigáciu

Hlavný poddôstojník vo Zvolene


Hlavný poddôstojník vo Zvolene

Minulý týždeň navštívil hlavný poddôstojník OS SR štábny nadrotmajster Vladimír Beluš Veliteľstvo Vzdušných síl OS SR vo Zvolene.

V prvý deň svojej dvojdňovej pracovnej návštevy štábny nadrotmajster Beluš zvolal poradu so svojimi veliaci poddôstojníkmi z hlavných zložiek ozbrojených síl a veliteľom poddôstojníckej akadémie, s cieľom zefektívniť výcvik v prápore výcviku Martin. Na tomto zamestnaní sa veliaci poddôstojníci dohodli na ďalšom smerovaní výcviku poddôstojníkov v kariérnych a odborných kurzoch v martinskom prápore výcviku, ktoré budú realizované v priebehu roku 2013.

Počas druhého dňa svojej pracovnej návštevy vo Zvolene hlavný poddôstojník OS SR viedol sedemčlennú komisiu výberu najlepšieho poddôstojníka OS SR. Zúčastnili sa na ňom najlepší poddôstojníci zo všetkých hlavných zložiek Ozbrojených síl SR, najlepší poddôstojník vojenskej polície MO SR a najlepšia poddôstojníčka z Čestnej stráže prezidenta SR. Samotný výber otvoril veliteľ vzdušných síl plukovník Miroslav Korba, ktorý podčiarkol, že už teraz sú všetci víťazi a je rád, že tu na pôde veliteľstva vzdušných síl môže privítať „najlepších z najlepších“.
Na základe presne stanovených kritérií, súčasťou ktorých bol aj osobný pohovor, komisia vybrala ako najlepšieho poddôstojníka OS SR príslušníka žilinského 5. pluku špeciálneho určenia.


Hlavný poddôstojník vo ZvoleneHlavný poddôstojník vo ZvoleneHlavný poddôstojník vo ZvoleneHlavný poddôstojník vo ZvoleneHlavný poddôstojník vo ZvoleneHlavný poddôstojník vo ZvoleneHlavný poddôstojník vo Zvolene

Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 11.12.2012
Čítanosť: 9820
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share