Preskocit navigáciu

Vzdušné sily opäť pomáhali deťom


Vzdušné sily opäť pomáhali deťom

Ani v tento predvianočný čas nezabudli príslušníci vzdušných síl na deti z Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Banskej Bystrici.

Skupina profesionálnych vojakov sa v stredu 12. decembra opäť stretla s deťmi a pedagogickým personálom základnej školy, ktorá sídli v tejto nemocnici. A ani tentokrát neprišli vojaci naprázdno. Na základe dobrovoľnej finančnej zbierky zakúpili pomôcky, z ktorých si deti s pomocou milých pani učiteliek vytvárajú kreatívne výrobky, a tak aspoň na chvíľu odvedú svoje myšlienky od nemocničného prostredia.

V rámci besedy s vojakmi sa deti živo zaujímali o prácu profesionálneho vojaka, o leteckú techniku a techniku PVO, o pôsobenie našich vojakov v misiách i o prácu žien v OS SR. Ktovie, či už teraz medzi nimi nie sú naši budúci kolegovia.

Všetkým príslušníkov vzdušných síl, ktorí prispeli do finančnej zbierky patrí velikánske a úprimné poďakovanie všetkých detí a pedagogického personálu ZŠ. A my všetkým deťom zo srdca prajeme skoré uzdravenie.


Vzdušné sily opäť pomáhali deťomVzdušné sily opäť pomáhali deťomVzdušné sily opäť pomáhali deťomVzdušné sily opäť pomáhali deťomVzdušné sily opäť pomáhali deťom

Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 14.12.2012
Čítanosť: 8296
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share