Preskocit navigáciu

Dobrá novina zavítala medzi príslušníkov vzdušných síl


Dobrá novina zavítala medzi príslušníkov vzdušných síl

K vianočným a novoročným sviatkom nepochybne patria koledy, ktorými si veriaci pripomínajú jednu z najkrajších udalostí roka a to narodenie Pána Ježiša. Aj tento rok, presne 3. januára 2013, zavítali do priestorov veliteľstva vzdušných síl koledníci s Dobrou novinou.

Veľmi známou koledou „Šťastie, zdravie, pokoj svätý, vinšujeme vám, všetkým ľuďom dobrej vôle, všetkým stvoreniam. Zďaleka k vám ideme, novinu vám nesieme, že sa Kristus Pán narodil v meste Betléme“, modlitbou a vinšami priniesli medzi príslušníkov veliteľstva vzdušných síl božie požehnanie a želanie zdravia, pokoja, dobra, lásky, vzájomného porozumenia a šťastia v novom roku.

Malých a veľkých koledníkov v doprovode otca Marka Trochana ako prvý privítal náčelník štábu veliteľstva vzdušných síl plukovník Stanislav Hurčík, ktorý prítomné deti potešil sladkým darom. Po odznení sviatočných piesní, básní, vinšov a modlitby požehnania nasledovalo tradičné požehnanie pracovných priestorov tých, ktorí prejavili záujem.

Na záver koledy sa otec Marko a koledníci rozlúčili so želaním: „Nech dobro ľudské i Božie vo vás prebýva...“ .


Dobrá novina zavítala medzi príslušníkov vzdušných sílDobrá novina zavítala medzi príslušníkov vzdušných sílDobrá novina zavítala medzi príslušníkov vzdušných sílDobrá novina zavítala medzi príslušníkov vzdušných sílDobrá novina zavítala medzi príslušníkov vzdušných síl

Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 04.01.2013
Čítanosť: 8107
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share