Preskocit navigáciu

Vojenský pridelenec obrany SRN v plrb Nitra


Vojenský pridelenec obrany SRN v plrb Nitra
Vojenský pridelenec obrany Spolkovej republiky Nemecko podplukovník Lars Ukerwitz navštívil 19. marca Protilietadlovú raketovú brigádu Nitra.
 
Na pôde brigády hosťa privítal veliteľ plukovník Vladimír Kováč, ktorý podplukovníka Ukerwitza zoznámil s technikou, ktorá je organizačne začlenená do výzbroje útvaru. Návšteva pokračovala brífingom, v ktorom príslušníci brigády pridelencovi obrany prostredníctvom prezentácie priblížili históriu útvaru a poslanie a úlohy protilietadlovej raketovej brigády v štruktúre Ozbrojených síl Slovenskej republiky.
 
Na záver návštevy podplukovník Ukerwitz poďakoval za milé prijatie, prejavenú ústretovosť a svoju návštevu ukončil zápisom do útvarovej kroniky.

Vojenský pridelenec obrany SRN v plrb NitraVojenský pridelenec obrany SRN v plrb NitraVojenský pridelenec obrany SRN v plrb NitraVojenský pridelenec obrany SRN v plrb NitraVojenský pridelenec obrany SRN v plrb NitraVojenský pridelenec obrany SRN v plrb NitraVojenský pridelenec obrany SRN v plrb NitraVojenský pridelenec obrany SRN v plrb Nitra

Autor: plrb , Foto: rtn. Jozef Járek - Dátum: 20.03.2013
Čítanosť: 6803
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share