Preskocit navigáciu

Slovenskí vojaci v stolnom tenise porazili Srbov a Maďarov


Slovenskí vojaci v stolnom tenise porazili Srbov a Maďarov

Profesionálni vojaci OS SR, ktorí sú nasadení vo vojenskej operácii UNFICYP, zdolali v stolno-tenisovom turnaji vojakov zo Srbska a Maďarska. Všetky tri prvé priečky si napokon odniesli slovenskí vojaci.

Turnaj v stolnom tenise sa uskutočnil ako športová aktivita v sobotu 13. 4. 2013 v kempe generála Štefánika a zúčastnilo sa ho 20 príslušníkov, ktorí boli rozdelení do 4 skupín po 5 hráčov.

Do finálovej osmičky sa prepracovali 4 Slováci a z nich až traja sa ocitli na troch najlepších miestach. Menovite prvé miesto si odniesol absolútny víťaz vo všetkých kolách fenomenálny hráč slob. Ing. Miroslav KUPEC (14 bodov), ktorý súperil o prvé miesto s čat. Vincentom ŠÁNDOROM (12 bodov), ktorý napokon skončil druhý. Obidvaja menovaní favoriti priznali, že im dala poriadne zabrať najmä skupina silných srbských hráčov.

Z tretieho miesta sa tešil npor. Ing. Boris MIŠKOV (10 bodov). „Zemiakové“ štvrté miesto pripadlo srbskému vojakovi nadrotmajstrovi Jovanovi SAVICOVI (8 bodov).
O dobrú atmosféru počas stolného tenisu sa postarali srbskí vojaci, ktorí pripravili pre hráčov malé občerstvenie.

Na záver turnaja v stolnom tenise traja najlepší hráči boli ocenení veliteľom Sektoru 4 pplk. Ing. Adolfom ULIČNÝM, ktorý ich prišiel osobne počas hry povzbudiť a na pamiatku si urobili spoločnú fotografiu.


111122

Autor: npor. Miroslav Matejko , Foto: npor. Miroslav Matejko - Dátum: 16.04.2013
Čítanosť: 5300
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share