Preskocit navigáciu

Kemp gen. Štefánika navštívil šéf logistiky UNFICYP


Kemp gen. Štefánika navštívil šéf logistiky UNFICYP

Do cyperského Sektoru 4, ktorý je pod slovenským velením, smerovali 24. mája kroky tretieho najvyššieho predstaviteľa misie UNFICYP na Cypre. Boulos Paul Aghadjanian z Veliteľstva misie v Nikózii je zodpovedný za logistiku celej misie.

Na úvod prijal vedúceho misijnej podpory veliteľ Sektoru 4 podplukovník Adolf Uličný s ďalšími kľúčovými funkcionármi Sektoru 4. Dôvodom stretnutia boli požiadavky veliteľa na zabezpečenie údržby a opráv priestorov Sektoru 4. Konkrétne išlo napr. o opravu rozvodov elektriny, opravu protipožiarnych hlásičov, rekonštrukciu kuchyne a opravu ventilačného systému v kuchyni Kempu gen. Štefánika, rekonštrukciu sociálnych zariadení, zakúpenie nových kamier pre MOLO dôstojníkov a pod.

Tieto požiadavky smeroval veliteľ Sektoru 4 s náčelníkom logistiky majorom Richardom Királym na vedúceho misijnej podpory. Po diskusii ukázal veliteľ Sektoru 4 hosťovi problematické budovy v Kempe gen. Štefánika, ktoré si vyžadujú akútnu opravu a rekonštrukciu.

Vedúci misijnej podpory prisľúbil veliteľovi Sektoru 4 finančné prostriedky na realizáciu opráv a rekonštrukciu stavieb, ktoré sú súčasťou Sektoru 4.

Na záver návštevy sa Boulos Paul Aghadjanian zapísal do kroniky a s veliteľom Sektoru 4 sa presunuli do kempu Štefana Nemjania a St. Istvána, kde sú taktiež ubytovacie zariadenia, ktoré si vyžadujú nevyhnutnú opravu.


111122223

Autor: npor. Miroslav Matejko , Foto: npor. Miroslav Matejko - Dátum: 28.05.2013
Čítanosť: 12884
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share