Preskocit navigáciu

Oslavy v Poľanovciach s účasťou prešovských letcov


Oslavy v Poľanovciach s účasťou prešovských letcov
Život prešovských letcov, to nie sú len výcviky a plnenie každodenných rutinných povinností. S ich pracovnou činnosťou sa spája aj plnenie príjemnejších úloh súvisiacich s pozitívnou propagáciou Ozbrojených síl Slovenskej republiky na verejnosti. Jednou z nich bola aj akcia, ktorá sa konala 20. júla 2013.
Príslušníci prešovského vrtuľníkového krídla sa zúčastnili na oslavách pri príležitosti 750. výročia prvej písomnej zmienky o obci Poľanovce spojenej s oslavami 20. výročia vzniku Ozbrojených síl Slovenskej republiky a predviedli ukážky bojových zručností, zbraní a vojenskej techniky. Účastníci osláv mali taktiež možnosť zblízka si prehliadnuť statickú ukážku vrtuľníka Mi-2, či zahrať sa na vojakov vo výzbroji a výstroji profesionálneho vojaka spolu s ochranným prostriedkami. Tých najmenších prešovskí vrtuľnikári vyzdobili maskovacími farbami, aby dokonalému výzoru vojaka na fotkách nič nechýbalo.
Slovenské ozbrojené sily oslavujú v tomto roku 20. výročie svojho vzniku a sme radi, že verejnosť na týchto akciách zúčastňuje a oslavuje spolu s nami. Od svoju vzniku si OS SR vybudovali vysokú dôveryhodnosť. Svoju profesionalitu príslušníci OS SR preukazujú doma i v zahraničí. A príslušníci OS SR v tejto našej snahe budú pokračovať aj naďalej.

foto 1foto 1foto 1foto 1foto 2foto 2foto 2

Autor: por. Daniel NEHILA , Foto: Matúš NOVÁK, Lukáš PALOČKO - Dátum: 24.07.2013
Čítanosť: 6233
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share