Preskocit navigáciu

Sektor 4 navštívila hlavná predstaviteľka pre logistiku v UNFICYP


Sektor 4 navštívila hlavná predstaviteľka pre logistiku v UNFICYP

Priestory Sektoru 4 dňa 12. augusta 2013 navštívila hlavná predstaviteľka pre logistiku v operácii UNFICYP (Chief of Mission Support) Jennifer Boggs z HQ Nikózia, ktorá je poverená výkonom tejto funkcie v celej misii a je tretím najvyšším predstaviteľom misie UNFICYP. Jednalo sa o druhú návštevu hlavného predstaviteľa logistiky z Nikózie v Sektore 4 v tomto roku.

 
Na úvod prijal hlavnú predstaviteľku pre logistiku veliteľ Sektoru 4 podplukovník Adolf Uličný s ďalšími kľúčovými funkcionármi Sektoru 4. Predmetom stretnutia boli požiadavky na zabezpečenie údržby a opráv priestorov Sektoru 4. Konkrétne sa jednalo najmä o rekonštrukciu sociálnych, ubytovacích a skladových zariadení v kempe generála Štefánika, zabezpečenie stravovania pre príslušníkov sektoru, pripojenie kanalizácie z kempu gen. Štefánika na verejnú sieť.


Tieto požiadavky smeroval veliteľ Sektoru 4 s náčelníkom logistiky majorom Richardom Királym na hlavnú predstaviteľku logistiky. Po diskusii spoločne s veliteľom Sektoru 4 navštívili problematické budovy v kempe gen. Štefánika, ktoré si vyžadujú akútnu opravu a rekonštrukciu. Hlavná predstaviteľka logistiky prisľúbila finančné prostriedky na realizáciu opráv a rekonštrukciu stavieb, ktoré sú súčasťou sektoru.


Jennifer Boggs sa zapísala do kroniky a po spoločnom fotografovaní s veliteľom Sektoru 4 sa obidvaja presunuli do kempu Štefana Nemjania a St. Istvána v Athienou, kde sú taktiež zariadenia, ktoré si vyžadujú nevyhnutnú opravu.


Sektor 4 navštívila hlavná predstaviteľka pre logistiku v UNFICYPSektor 4 navštívila hlavná predstaviteľka pre logistiku v UNFICYPSektor 4 navštívila hlavná predstaviteľka pre logistiku v UNFICYPSektor 4 navštívila hlavná predstaviteľka pre logistiku v UNFICYPSektor 4 navštívila hlavná predstaviteľka pre logistiku v UNFICYPSektor 4 navštívila hlavná predstaviteľka pre logistiku v UNFICYP

Autor: npor. Miroslav Matejko , Foto: npor. Miroslav Matejko - Dátum: 14.08.2013
Čítanosť: 6633
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share