Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Deň otvorených dverí v nitrianskej brigáde


Deň otvorených dverí v nitrianskej brigáde
Pri príležitosti Dňa Ozbrojených síl SR zorganizovali v pondelok 23. septembra príslušníci nitrianskej Protilietadlovej raketovej brigády, v spolupráci s 12. mechanizovaným práporom, regrutačnou skupinou Nitra a Oddelením služobnej kynológie OR PZ Nitra, Deň otvorených dverí.
 Pozvanie prijali materské a základné školy z mesta Nitra a tiež z okolitých obcí nitrianskeho kraja. Na toto zaujímavé podujatie prišlo viac ako tisíc detí. Okrem statickej ukážky „rakeťáckej“ techniky, chemikov, pyrotechnikov a zdravotníkov si mohli deti zajazdiť na terénnych vozidlách a zastrieľať si na airsoftovej strelnici. S veľkým záujmom sa stretli aj ukážky výcviku psov, boja z blízka a prezentácia mierovej operácie OSN UNFICYP.
Akcia splnila všetky očakávania a úsmevy na tvárach, najmä najmladších návštevníkov, svedčili o ich spokojnosti. Tešíme sa na ďalšie stretnutie a prezentáciu plrb Nitra pri podobných akciách pre deti.

Deň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigádeDeň otvorených dverí v nitrianskej brigáde

Autor: plrb , Foto: plrb - Dátum: 25.09.2013
Čítanosť: 5832
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share