Preskocit navigáciu

Pietne stretnutie pri príležitosti nadchádzajúcich sviatkov


Pietne stretnutie pri príležitosti nadchádzajúcich sviatkov

... skončí sa život, začne spomienka...

Práve v tomto období si spomíname na všetkých zosnulých. Je tu čas na zamyslenie sa nad životom, čas na spomienky na tých, čo už nie sú medzi nami.

Pri príležitosti nadchádzajúcich sviatkov v pondelok, 28. októbra 2013, za prítomnosti veliteľa dopravného krídla plukovníka Petra Prokopa a náčelníka štábu  podplukovníka Tibora Pavela, vzdali aj letci z dopravného krídla v Kuchyni hold všetkým tým, ktorí položili svoj život nielen pri plnení služobných povinnosti doma, či v zahraničí.

Spomienkový akt modlitbami a duchovným slovom viedol miestny vojenský kaplán poručík Slavko Ganaj najskôr pri Pamätníkoch padlých letcov, ktorí v roku 1936 a 1949 zahynuli pri plnení úloh leteckého výcviku. Pietna slávnosť pokračovala pri Pamätníku podplukovníka in memoriam Františka Maxa, ktorý v roku 1969 zahynul pri plnení úloh výcvikového letu na leteckej strelnici pri Malackách. Záverečné spomienkové stretnutie sa uskutočnilo pri Pamätníku venovanému pamiatke ôsmim príslušníkom tragickej nehody lietadla AN-24 v roku 2006.

... Česť ich pamiatke...


Pietne stretnutie pri príležitosti nadchádzajúcich sviatkovPietne stretnutie pri príležitosti nadchádzajúcich sviatkovPietne stretnutie pri príležitosti nadchádzajúcich sviatkovPietne stretnutie pri príležitosti nadchádzajúcich sviatkov

Autor: npor. Zuzana Jurkovič , Foto: rtm. Rudolf Piroha - Dátum: 30.10.2013
Čítanosť: 5900
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share