Preskocit navigáciu

Dôsledne pripravujeme techniku na letnú prevádzku


Dôsledne pripravujeme techniku na letnú prevádzku

Z dôvodu potreby správneho naplánovania a vykonania prípravy techniky na letnú prevádzku sa dnes v multifunkčnom prápore Hlohovec uskutočnilo inštrukčno-metodické zamestnanie (IMZ), pod vedením náčelníka oddelenia logistiky veliteľstva brigády majora Ferenca (NOdLog VBrBZ).
V úvode zamestnania vystúpil veliteľ Brigády bojového zabezpečenia (BrBZ) plukovník Jozef Ševčík, ktorý stanovil spôsob, akým bude príprava techniky na letné obdobie realizovaná. „Zo skúsenosti vieme, že správna starostlivosť o techniku predlžuje jej prevádzkyschopnosť a teda aj jej životnosť. Technika, ktorú denne používame už nie je najmladšia, preto je požiadavka na jej starostlivosť o to nástojčivejšia,“ poukázal na stav techniky veliteľ brigády pre príslušníkov logistických odborností veliteľstva brigády a všetkých podriadených práporov.
V teoretickej časti IMZ bola zúčastneným prednášaná problematika zvláštností prevádzky v letnom období, zameraná na vysoké letné teploty, prašnosť a zvýšený výskyt zrážok na cestných komunikáciách. Ďalej bola rozoberaná tematika efektívnych zásad plánovania, vykonávania a vyhodnocovania prípravy techniky na letnú prevádzku.
V rámci praktických ukážok boli účastníkom IMZ predstavené postupy pri vykonávaní predpísaných prác na rozhodujúcich typoch techniky, ktorými Brigáda bojového zabezpečenia disponuje.


Dôsledne pripravujeme techniku na letnú prevádzku 1Dôsledne pripravujeme techniku na letnú prevádzku 1Dôsledne pripravujeme techniku na letnú prevádzku 1Dôsledne pripravujeme techniku na letnú prevádzku 1Dôsledne pripravujeme techniku na letnú prevádzku 2Dôsledne pripravujeme techniku na letnú prevádzku 2Dôsledne pripravujeme techniku na letnú prevádzku 2

Autor: kpt. Téglašiová - VBrBZ - Dátum: 06.03.2014
Čítanosť: 4906
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share