Preskocit navigáciu

Spoločný udržiavací výcvik psovodov


Spoločný udržiavací výcvik psovodov

V zmysle Organizačných pokynov riaditeľa VP na vykonanie spoločných udržiavacích výcvikov psovodov a služobných psov Vojenskej polície v roku 2014, ÚVP Prešov pripravil a spoločne s ostatnými útvarmi vykonal uvedený výcvik v termíne 4.–5. marca 2014 v priestoroch Kráľovej Lehoty a Hybe. Výcvik bol zameraný na prípravu služobných psov k reálnemu nasadeniu pri výkone služby podľa potrieb VP. Výcviku sa zúčastnili psovodi so služobnými psami v kategóriách "hliadkový/VP", "špecialista – na detekciu výbušnín" a "špecialista na detekciu OPL (drog)".

Počas výcviku bola vykonaná názorná ukážka práce psovodov a služobných psov pre deti z Detského domova v Kráľovej Lehote, ktorá mala kladný ohlas u detí i vedenia domova.


Spoločný udržiavací výcvik psovodovSpoločný udržiavací výcvik psovodovSpoločný udržiavací výcvik psovodovSpoločný udržiavací výcvik psovodovSpoločný udržiavací výcvik psovodovSpoločný udržiavací výcvik psovodovSpoločný udržiavací výcvik psovodovSpoločný udržiavací výcvik psovodovSpoločný udržiavací výcvik psovodovSpoločný udržiavací výcvik psovodovSpoločný udržiavací výcvik psovodovSpoločný udržiavací výcvik psovodov

Autor: z. Bc. Ivan Lakomčík , Foto: z. Bc. Ivan Lakomčík - Dátum: 12.03.2014
Čítanosť: 10767
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share