Preskocit navigáciu

14. REPREZENTAČNÝ LETECKÝ PLES LETECKEJ ZÁKLADNE GENERÁLPLUKOVNÍKA JÁNA AMBRUŠA V PREŠOVE


14. REPREZENTAČNÝ LETECKÝ PLES LETECKEJ ZÁKLADNE GENERÁLPLUKOVNÍKA JÁNA AMBRUŠA V PREŠOVE “Dôkazom, že letectvo, letci a profesionálni vojaci z prešovskej vrtuľníkovej základne sú jedna veľká rodina je nepochybne aj tento 14. reprezentačný letecký ples Leteckej základne generálplukovníka Jána Ambruša v Prešove.“ Týmito slovami privítal všetkých zúčastnených veliteľ základne plukovník Miroslav Korba.
6. februára 2009 sa v priestoroch historickej budovy Čierneho Orla v Prešove uskutočnilo podujatie, ktoré má tradíciu a dobré meno nielen medzi ľuďmi z vojenského prostredia.
Na štrnástom leteckom plese, ktorého hostiteľom bol plukovník Miroslav Korba nemohli chýbať významní hostia medzi ktorých určite patril primátor mesta Prešov JUDr. Pavel Hagyari, rektor AOS brigádny generál Miroslav Kelemen a veliteľ Leteckej základne generálmajora Otta Smika plukovník Jozef Dobrotka.
Ples otvorilo vystúpenie tanečnej skupiny „Witches“, pokračoval vojenský súbor Jánošík a jednotlivé čísla boli popretkávané sólovymi vystúpeniami speváka Petra Palečeka.
Úroveň tohtoročnej zábavy určite nepotrebuje zvláštny komentár, keďže nikomu sa ani po pretancovanej noci nechcelo domov. Atmosféra večera nepochybne potvrdila skutočnosť, že toto podujatie je jedným z tých, ktoré sa určite oplatí navštíviť.
Priatelia, zase o rok dovidenia!

Foto1Foto1Foto1Foto1Foto2Foto2Foto2Foto2Foto3Foto3Foto3Foto3Foto4Foto4

Autor: npor. Ľubomír Fejerčák , Foto: Mgr. Peter Grejták, npor. Ľubomír Fejerčák - Dátum: 10.02.2009
Čítanosť: 22965
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share