Preskocit navigáciu

Posádkový ples veliteľa


Posádkový ples veliteľa V piatok 20. februára 2008 o 19.00 hodine sa v priestoroch Agroinštitútu v Nitre konal Ples veliteľa posádky.
Úvodné slová patrili veliteľovi protilietadlovej raketovej brigády a zároveň aj veliteľovi nitrianskej posádky plukovníkovi Vladimírovi Kováčovi, ktorý na ňom privítal významných hostí a poprial všetkým hosťom príjemnú zábavu.
Na nitriansky ples prijali pozvanie veliteľ vzdušných síl generálmajor Juraj Baránek, zástupca veliteľa vzdušných síl brigádny generál Ľubomír Svoboda a náčelník personálneho manažmentu GŠ OS SR –J1 generálmajor Peter Vojtek.
Tanečnú časť plesu začal úvodným valčíkom folklórny súbor Jánošík a neskôr vystúpenie „cimbálovky“. Po vystúpení „Jánošíka“ zatancoval úvodný tanec veliteľ protilietadlovej raketovej brigády so svojou manželkou. Postupne sa k nim pridali aj ďalšie páry. Do tanca nám hrala a výbornú náladu robila hudobná skupina Trio Paradise s úžasnou speváčkou, našou kolegyňou Alicou.
Úderom polnoci sa začala losovať tombola plná krásnych a zaujímavých cien a pri troche šťastia si každý mohol priniesť domov okrem spomienok aj peknú cenu.
Čas je však neúprosný a zastaviť sa nedá,......... prišlo záverečné kolo a záver plesu.

My, však veríme, že tohtoročný ples naplnil všetky očakávania a budúcoročný ples bude ešte lepší a krajší.

Všetkým Vám ďakujeme!

Foto1Foto1Foto1Foto1Foto2Foto2Foto2

Autor: por. Lenka LASTIČOVÁ , Foto: por. Pavol ŠRÁMEK - Dátum: 23.02.2009
Čítanosť: 15095
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share