Preskocit navigáciu

Turnaj v malom futbale na pôde prešovského krídla


Turnaj v malom futbale na pôde prešovského krídla
V poradí už 2. ročník memoriálu plukovníka Ladislava Maláka sa uskutočnil dňa 30. mája 2014 v rámci športového dňa veliteľa vrtuľníkového krídla generálplukovníka Jána Ambruša v Prešove.
Tohto roku sa turnaja v malom futbale zúčastnilo šesť družstiev z jednotiek krídla, no so svojim tímom malo zastúpenie aj Stredisko výcviku leteckých odborností. Aj napriek nepriaznivému chladnému počasiu si na rozmočenom teréne dvoch ihrísk úroveň turnaja všetci pochvaľovali. Počas priateľských zápasov a v dobrej atmosfére si prvé miesto vybojovali príslušníci technickej letky opráv a predpísaných prác. Účastníci turnaja si aj takýmto spôsobom uctili pamiatku zosnulého veliteľa – plukovníka Ladislava Maláka, ktorý bol rovnako náruživým športovcom, ako aj letcom. Pri ukončení turnaja veliteľ krídla plukovník Róbert Tóth vyhlásil výsledky športového zápolenia a prvé tri umiestnenia odmenil diplomom a pohárom.
Na záver veliteľ krídla v krátkom príhovore pripomenul našu krehkú pominuteľnosť a poďakoval všetkým za ich účasť na tejto vydarenej športovej akcii, ktorá si isto nájde miesto v kalendári aj pri plánovaní budúcoročných aktivít.

Turnaj v malom futbale na pôde prešovského krídlaTurnaj v malom futbale na pôde prešovského krídlaTurnaj v malom futbale na pôde prešovského krídlaTurnaj v malom futbale na pôde prešovského krídlaTurnaj v malom futbale na pôde prešovského krídlaTurnaj v malom futbale na pôde prešovského krídlaTurnaj v malom futbale na pôde prešovského krídlaTurnaj v malom futbale na pôde prešovského krídlaTurnaj v malom futbale na pôde prešovského krídlaTurnaj v malom futbale na pôde prešovského krídlaTurnaj v malom futbale na pôde prešovského krídla

Autor: por. Daniel NEHILA , Foto: vk PO - Dátum: 04.06.2014
Čítanosť: 7591
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share