Preskocit navigáciu

Vojaci z veliteľstva vzdušných síl pomáhajú deťom


Vojaci z veliteľstva vzdušných síl pomáhajú deťom

Už v poradí druhýkrát v tomto roku zavítali vojaci Veliteľstva vzdušných síl OS SR do Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Banskej Bystrici, aby opäť potešili deti darčekmi z kreatívneho sveta.

Tradične, príslušníci oddelenia spravodajstva a elektronického boja a oddelenia personálnej podpory veliteľstva VzS zorganizovali dobrovoľnú zbierku pre tieto detičky, do ktorej prispeli vojaci a zamestnanci VzS čiastkou vyše 400 EUR.

Rozžiarené detské oči a veselý úsmev pri odovzdávaní prekvapenia v mene všetkých prispievateľov bol na nezaplatenie. Aspoň takouto formou vojaci potešili deti, ktoré sú dlhodobo choré a musia tráviť čas len v nemocničnom prostredí. Okrem darčekov deti zaujali aj informácie o poslaní a technike vzdušných síl, ako aj o pôsobení vojakov v misiách a práci žien v OS SR. Podpisom do kroniky polikliniky sa vojaci s deťmi a s personálom nemocnice rozlúčili.

Veľká vďaka všetkým, ktorí si spomenuli a prispeli deťom finančnou čiastkou.


Vojaci z veliteľstva Vzdušných síl pomáhajú deťomVojaci z veliteľstva Vzdušných síl pomáhajú deťomVojaci z veliteľstva Vzdušných síl pomáhajú deťomVojaci z veliteľstva Vzdušných síl pomáhajú deťom

Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 07.07.2014
Čítanosť: 4829
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share