Preskocit navigáciu

Medzinárodné letecké dni – SIAF 2014


Medzinárodné letecké dni – SIAF 2014

Najväčší sviatok letectva na Slovensku – SIAF 2014 bol témou dnešnej tlačovej besedy na Sliači, ktorá sa konala za účasti veliteľa vzdušných síl brigádneho generála Miroslava Korbu, veliteľa zmiešaného krídla Sliač plukovníka Vladimíra Lisého, riaditeľa Slovenskej leteckej agentúry Huberta Štoksu a ďalších významných hostí.

Prítomných zástupcov médií a verejnosť hostia podrobnejšie informovali o programe tohtoročných leteckých dní, predstavili tiež domácich aj zahraničných účastníkov a nezabudli ani na zaujímavosti, novinky a najväčšie lákadlá leteckých dní.

Medzinárodné letecké dni SIAF sa stali na Slovensku rešpektovaným podujatím, najväčším svojho druhu a sú súčasťou osláv 70. výročia Slovenského národného povstania, osláv 10. výročia vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie a Severoatlantickej aliancie.

Hlavným organizátorom podujatia je Slovenská letecká agentúra, programovým partnerom je Ministerstvo obrany SR. V nadväznosti na úspešnú sériu predchádzajúcich ročníkov sa už štvrtýkrát v dňoch 30. a 31. augusta 2014 otvoria brány leteckej základne Sliač, aby ponúkla svoje priestory všetkých priaznivcom a nadšencom letectva. Organizátori opäť očakávajú návštevnosť atakujúcu hranicu stotisíc ľudí.

Podrobnejší program leteckých dní SIAF 2014 je uverejnený na webovej stránke: www.siaf.sk.


1112

Autor: vvzs - Dátum: 25.08.2014
Čítanosť: 5784
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share