Preskocit navigáciu

LZ Prešov prezentovala OS SR na verejnosti


LZ Prešov prezentovala OS SR na verejnosti

Šírenie dobrého mena ozbrojených síl Slovenskej republiky a podpora regrutácie je jedna z hlavných úloh OS SR. Na základe toho sa dňa 23.4.2009 konala v priestoroch mestského parku Anička v Košiciach aktivita s názvom „KOČAP“, ktorá bola organizovaná pre Strednú priemyselnú školu stavebnú a geodetickú v Košiciach. Príslušníci Leteckej základne generálplukovníka Jána Ambruša v Prešove zabezpečili pre žiakov a pedagogický dozor ukážky z vojenského života.
Pod vedením por. Ing. Rastislava Vanáka predviedli vojenskú výzbroj, dynamické ukážky výcviku vojska, sebaobrany, boja z blízka, učili žiakov poskytovať prvú pomoc a nasadzovať ochrannú masku OM-10M.


LZ Prešov prezentovala OS SR na verejnostiLZ Prešov prezentovala OS SR na verejnostiLZ Prešov prezentovala OS SR na verejnostiLZ Prešov prezentovala OS SR na verejnostiLZ Prešov prezentovala OS SR na verejnostiLZ Prešov prezentovala OS SR na verejnostiLZ Prešov prezentovala OS SR na verejnostiLZ Prešov prezentovala OS SR na verejnostiLZ Prešov prezentovala OS SR na verejnostiLZ Prešov prezentovala OS SR na verejnostiLZ Prešov prezentovala OS SR na verejnostiLZ Prešov prezentovala OS SR na verejnosti

Autor: šbnrtm. Michaela Bodóová , Foto: por. Ing. Rastislav Vanák - Dátum: 27.04.2009
Čítanosť: 18077
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share