Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Mikuláš s deťmi našich vojakov


Mikuláš s deťmi našich vojakov

Prvý decembrový týždeň sa v  jedno popoludnie stretlo v jedálni 13. mechanizovaného práporu dvadsaťsedem nedočkavých detí našich vojakov,   ktoré prišli čakať  Mikuláša.

Nakoľko 6. december padol tento rok na sobotu, na levickom útvare chodil Mikuláš trochu v predstihu a už 4. decembra rozdával deťom balíčky plné sladkostí. V úvode privítal detských návštevníkov veliteľ útvaru podplukovník Dušan Michálek, ktorý deti vyzval k tvorivosti v ďalšej časti programu venovanej kreatívnej tvorbe vianočných dekorácií na vianočný stromček, či dokonca mali možnosť potešiť Mikuláša svojou kresbičkou, ktorú mali možnosť tvoriť, pred jeho príchodom.

 Keď sa Mikuláš konečne ukázal  vyvolal rôzne emócie, nakoľko ho sprevádzal aj čert a anjel a niektoré deti si asi neboli isté svojou poslušnosťou v uplynulom roku. Keď však zistili, že čert nie je taký zlý, ako sa domnievali, osmelili sa a len tak sa Mikulášovi striedali na kolenách, aby mu prisľúbili poslušnosť v ďalšom roku a samozrejme sa podelili o naučenú básničku, či pesničku, alebo práve vytvorenú kresbičku.

Čo dodať na záver? Snáď len toľko, že veríme, že aj o rok sa nám podarí usporiadať príjemné popoludnie s Mikulášom s ešte väčším počtom detí našich vojakov, aby sme mohli byť opäť svedkami usmiatych tvárí a detskej radosti.

 


Mikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakovMikuláš s deťmi našich vojakov

Autor: por. Mgr. Katarína Šrámková , Foto: por. Mgr. Katarína Šrámková - Dátum: 10.12.2014
Čítanosť: 6087
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share