Preskocit navigáciu

Príslušníci vzdušných síl zavítali medzi deti


Príslušníci vzdušných síl zavítali medzi deti
Ani v tento predvianočný čas nezabudli príslušníci vzdušných síl na deti z Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Banskej Bystrici.

Skupina profesionálnych vojakov sa v pondelok 15. decembra opäť stretla s deťmi a pedagogickým personálom základnej školy, ktorá sídli v tejto nemocnici. A ani tentokrát neprišli vojaci naprázdno. Na základe dobrovoľnej finančnej zbierky zakúpili pomôcky, z ktorých si deti s pomocou pani učiteliek a vychovávateliek vytvárajú kreatívne výrobky a tak aspoň na chvíľu odvedú svoje myšlienky od nemocničného prostredia.

V rámci besedy s vojakmi sa deti živo zaujímali o prácu profesionálneho vojaka, o leteckú techniku a techniku PVO, o pôsobenie našich vojakov v misiách i o prácu žien v OS SR. Ktovie, či už teraz medzi nimi nie sú naši budúci kolegovia.

Táto návšteva bola opäť výnimočná, keďže pri pohľade na detský úsmev a spokojnosť v tváričke pookreje duša každého jedného z nás.

Z celého srdca ďakujeme všetkým príslušníkom veliteľstva vzdušných síl, ktorí sa podieľali na dobrovoľnej finančnej zbierke a všetkým deťom prajeme skoré uzdravenie!

Príslušníci vzdušných síl zavítali medzi detiPríslušníci vzdušných síl zavítali medzi deti

Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 18.12.2014
Čítanosť: 5235
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share