Preskocit navigáciu

Slovenskí vojaci si na Cypre skrášlili svoje prostredie


Slovenskí vojaci si na Cypre skrášlili svoje prostredie

Príslušníci slovenského kontingentu mierovej misie OSN UNFICYP na Cypre si v posledných mesiacoch svojpomocne skrášlili svoje prostredie. Úpravami sa im podarilo skultivovať priestory pre spoločenské kultúrne a športové vyžitie.
Napríklad priestor okolo fontánky v areáli poddôstojníckeho klubu v campe Štefánik vo Famaguste už slúži svojmu účelu, na stretávanie sa vo voľnom čase. Stačilo málo, len nový náter a drobná výzdoba a urobili aj z priestoru pred predajňou PX útulný slovenský kútik. Spomínaná predajňa bola presťahovaná do väčších priestorov v tejto často tábora. Nový náter získala aj posilňovňa. Okrem toho v nej pribudli vešiaky a poličky na odkladanie osobných vecí. No najmä pekné prostredie láka čoraz viac vojakov na cvičenie.


Slovenskí vojaci si na Cypre skrášlili svoje prostredieSlovenskí vojaci si na Cypre skrášlili svoje prostredieSlovenskí vojaci si na Cypre skrášlili svoje prostredieSlovenskí vojaci si na Cypre skrášlili svoje prostredieSlovenskí vojaci si na Cypre skrášlili svoje prostredieSlovenskí vojaci si na Cypre skrášlili svoje prostredie

Autor: šbnrtm. Milan PAVLÍK , Foto: šbnrtm. Milan PAVLÍK - Dátum: 08.04.2015
Čítanosť: 1656
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share