Preskocit navigáciu

Spomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republiky


Spomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republiky

V piatok, 28. augusta 2015 si príslušníci veliteľstva Vzdušných síl OS SR pripomenuli 71. výročie Slovenského národného povstania (SNP) a 23. výročie prijatia základného zákona štátu - Ústavy Slovenskej republiky. Z úcty k týmto významným príležitostiam sa konal v priestoroch veliteľstva slávnostný nástup.

Počas nástupu boli prečítané rozkazy prezidenta Slovenskej republiky k týmto pamätným dňom. Po prečítaní rozkazov veliteľ Vzdušných síl OS SR brigádny generál Miroslav Korba zdôraznil dôležitosť Slovenského národného povstania pre celé Slovensko a povzbudil príslušníkov veliteľstva vzdušných síl k rozvíjaniu odkazu udalostí z roku 1944.

V závere brigádny generál Korba poďakoval všetkým za aktívny a zodpovedný prístup pri plnení doterajších úloh určených pre veliteľstvo vzdušných síl.


Spomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republikySpomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republikySpomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republikySpomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republikySpomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republikySpomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republikySpomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republikySpomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republikySpomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republikySpomienka na 71. výročie Slovenského národného povstania a 23. výročie prijatia Ústavy Slovenskej republiky

Autor: npor. Martina Paľuvová , Foto: slob. Michal Malček - Dátum: 28.08.2015
Čítanosť: 3327
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share