Preskocit navigáciu

Ocenenia veliteľov


Ocenenia veliteľov

Pomaly, ale isto sa blíži čas výmeny personálu v misii UNFICYP. Ľudia začínajú bilancovať a hodnotiť predošlých takmer 12 mesiacov spoločnej spolupráce a premýšľajú nad tým, ako najlepšie oceniť ich prácu.

Veliteľka misie UNFICYP generál majorka Kristin Lund odovzdáva svoje vlastné ocenenie, po ktoré si išli „peeckeeperi“ z každého cyperského sektoru v piatok 4. septembra 2015.

Za profesionálny prístup a za plnenie úloh nad rámec služobných povinností počas ročného pôsobenia na misii potriasla veliteľka rukou slovenským príslušníkom zo Sektoru 4, a to mjr. Petrovi Kosorínovi, šbrtm. Milanovi Pavlíkovi, rtn. Jozefovi Járekovi a voj. Petrovi Ondrejkovi. Taktiež sa nemohlo zabudnúť na slovenských ženistov, ktorí pôsobia na veliteľstve misie v Nikózii. Z nich patril k oceneným npor. Ján Leško a des. Radoslav Arvay.

Aj veliteľ Sektoru 4 chcel darovať každému odchádzajúcemu príslušníkovi nášho sektoru pamätnú plaketu, ako spomienku na jeho pôsobenia pod modrou vlajkou. Preto využil posledný medzinárodný nástup Sektoru 4 s vojakmi slovenského, maďarského, srbského a ukrajinského kontingentu a každému prítomnému sa osobne poďakoval za ročnú alebo polročnú službu v misii UNFICYP.


Ocenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľovOcenenia veliteľov

Autor: MAIN OFFICE , Foto: rtm. Radoslav HVIŠČ, rtn. Jozef JÁREK - Dátum: 16.09.2015
Čítanosť: 1444
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share