Preskocit navigáciu

Prípravy na jeseň na Cypre


Prípravy na jeseň na Cypre

Jednou z možností ako riadiť ľudí v misii je využívanie kladných emócií a pozitívnej vízie spoločného cieľa. Pravdepodobne je to jedna z najlepších možností ako udržať na dobrej úrovni morálny stav jednotiek a ich schopnosť plniť všetky náročné úlohy bez problémov.

K spoločným víziám môžeme priradiť aj predstavy o tom, ako bude vyzerať miesto, kde dočasne žijeme, kým sme vyslaní na plnenie úloh mimo územia Slovenskej republiky. Je prvoradé, aby bolo toto miesto bezpečné a dobre udržiavané. Preto je potrebné pravidelne organizovať hospodárske dni v tábore M.R. Štefánika (ďalej CGS).

V súčasnosti sa aj na Cypre pomaly, ale isto blíži obdobie, kedy môžu prísť daždivé dni. Preto sa v tomto týždni preventívne upravovali a čistili protipovodňové okopy a zábrany. Taktiež nás prednedávnom zastihla niekoľkodňová púštna búrka zo Sýrie, takže sa odstraňovali aj jej dôsledky. Ani stromy a kríky sa nemôžu nechať rásť a bujnieť bez zásahov.

V konečnom dôsledku mávame pravidelné kontroly z veliteľstva misie z Nikózie zamerané aj na starostlivosť o zariadenia a priestory v CGS. Chcú vidieť pokrok a zmeny pokiaľ sú v prospech zefektívnenia práce. Nehovoriac o tom, že každý z národov v Sektore 4 takto priloží ruku k dielu.


Prípravy na jeseň na CyprePrípravy na jeseň na CyprePrípravy na jeseň na CyprePrípravy na jeseň na CyprePrípravy na jeseň na Cypre

Autor: Osobné oddelenie veliteľa , Foto: Operačné oddelenie - Dátum: 05.10.2015
Čítanosť: 1166
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share