Preskocit navigáciu

Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova


Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova
Vo štvrtok 24. marca 2016 sa v priestoroch Protilietadlovej raketovej brigády v Nitre uskutočnilo slávnostné privítanie 76 profesionálnych vojakov OS SR vracajúcich sa z mierovej misie UNFICYP pod záštitou OSN.
Slávnostného ceremoniálu sa zúčastnili veliteľ Vzdušných síl OS SR brigádny generál Miroslav Korba, hlavný poddôstojník OS SR štábny nadrotmajster Vladimír Beluš, veliaci poddôstojník Vzdušných síl OS SR štábny nadrotmajster Peter Kuka, zástupcovia jednotlivých zložiek Vzdušných síl OS SR, Vojenskej polície OS SR, zástupcovia klubov vojenských dôchodcov Nitra - Krškany, Nitra - Zobor, Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov ako aj predstavitelia miestnej samosprávy a rodinní príslušníci vracajúcich sa vojakov.
Slová uznania a vďaky za odvedenú prácu, profesionalitu a nasadenie príslušníkov vracajúcej sa jednotky UNFICYP zazneli z príhovorov Veliteľa Vzdušných síl OS SR brigádneho generála Miroslava Korbu, Vedúceho oddelenia starostlivosti o vojnových veteránov a vojenských dôchodcov plukovníka v zálohe Ing. Richarda Zimányiho ako aj Veliteľa rotujúcej jednotky UNFICYP podplukovníka Jozefa Paňka.
Náčelník Generálneho štábu OS SR generál Milan Maxim zvlášť ocenil osobitný a zodpovedný prístup príslušníkov jednotky UNFICYP - kpt. Jána Repka, rtn. Zoltána Balogha, des. Michala Illiáša, des. Františka Kováča k plneniu stanovených úloh, a to udelením disciplinárnej odmeny - vecného daru.
 

Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova  Marcová rotácia UNFICYP oslávila Veľkonočné sviatky už v pohodlí domova

Autor: por. Ing. Jana FEKIAČOVÁ , Foto: rtm. Igor BOŠKO - Dátum: 24.03.2016
Čítanosť: 5000
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share