Preskocit navigáciu

Priestory na Lešti vyhovujú pre Slovenský štít


Priestory na Lešti vyhovujú pre Slovenský štít
     V priestoroch Generálneho štábu OS SR sa od 12. do 14. apríla 2016 konala hlavná plánovacia konferencia k príprave medzinárodného cvičenia Slovenský štít 2016, ktoré na jeseň vyvrcholí operáciou mnohonárodnej brigády v priestoroch Centra výcviku Lešť (ďalej len „CV Lešť“).
     V priebehu plánovania 13. apríla predstavitelia participujúcich krajín vykonali rekognoskáciu priestorov CV Lešť. Po úvodnom privítaní na pôde CV Lešť zástupcom plukovníkom Totkovičom, major Mátyás predstavil jednotlivé zariadenia a program rekognoskácie, ktorá sa začala prezentáciou Odboru simulačných technológii. Funkcionári zodpovední za oblasť výcviku si prezreli výcvikové zariadenia s možnosťou ich využitia počas cvičenia. Druhá skupina logistického zabezpečenia sa zaujímala o možnosti ubytovania, stravovania, doplňovania a skladovania materiálu, ktorými CV Lešť disponuje.
     V závere rekognoskácie bol vykonaný debrífing, na ktorom sa pripravili podklady, ktoré budú rozpracované v plánoch cvičenia počas plánovacej konferencie.

Priestory na Lešti vyhovujú pre Slovenský štítPriestory na Lešti vyhovujú pre Slovenský štítPriestory na Lešti vyhovujú pre Slovenský štítPriestory na Lešti vyhovujú pre Slovenský štítPriestory na Lešti vyhovujú pre Slovenský štítPriestory na Lešti vyhovujú pre Slovenský štítPriestory na Lešti vyhovujú pre Slovenský štít

Autor: OOdd CV Lešť , Foto: archív CV Lešť - Dátum: 15.04.2016
Čítanosť: 3047
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share