Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Slávnostná rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcimi do operácie UNFICYP


Slávnostná rozlúčka s profesionálnymi vojakmi odchádzajúcimi do operácie UNFICYP

V piatok, 9. septembra, sa v priestoroch Protilietadlovej raketovej brigády v Nitre konala rozlúčka s 90 profesionálnymi vojakmi OS SR vyslanými na plnenie úloh do vojenskej operácie OSN UNFICYP na Cypre.

Povzbudivé slová a prianie šťastného a bezpečného návratu zaželali vo svojich príhovoroch 2. zástupca náčelníka Generálneho štábu OS SR generálmajor Jindřich Joch, zástupca Veliteľa Vzdušných síl OS SR brigádny generál Miroslav Lorinc ako aj podplukovník Rudolf Eštók, ktorý vystrieda na pozícii Veliteľa SLOVCON UNFICYP podplukovníka Jozefa Paňka.

Slávnostnej rozlúčky s rotujúcimi profesionálnymi vojakmi sa zúčastnili aj Veliteľ strategického centra krízového manažmentu plukovník gšt. Ján Bujňák, hlavný poddôstojník OS SR štábny nadrotmajster Vladimír Beluš, velitelia jednotlivých útvarov Vzdušných síl OS SR, členovia Klubu generálov SR a klubu vojenských dôchodcov Nitra - Krškany ako aj predstavitelia miestnej správy, samosprávy a rodinní príslušníci odchádzajúcich vojakov.

Táto rotácia bola v poradí dvanásta od roku 2009, ktorú pripravila Protilietadlová raketová brigáda v Nitre. 


Slávnostná rozlúčka s PrV odchádzajúcimi do operácie UNFICYPSlávnostná rozlúčka s PrV odchádzajúcimi do operácie UNFICYPSlávnostná rozlúčka s PrV odchádzajúcimi do operácie UNFICYPSlávnostná rozlúčka s PrV odchádzajúcimi do operácie UNFICYPSlávnostná rozlúčka s PrV odchádzajúcimi do operácie UNFICYPSlávnostná rozlúčka s PrV odchádzajúcimi do operácie UNFICYPSlávnostná rozlúčka s PrV odchádzajúcimi do operácie UNFICYPSlávnostná rozlúčka s PrV odchádzajúcimi do operácie UNFICYPSlávnostná rozlúčka s PrV odchádzajúcimi do operácie UNFICYPSlávnostná rozlúčka s PrV odchádzajúcimi do operácie UNFICYP

Autor: plrb , Foto: plrb - Dátum: 09.09.2016
Čítanosť: 7525
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share