Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Deň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni Sliač


Deň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni Sliač

Slávnostným nástupom si 22. septembra 2016 pripomenuli príslušníci sliačskej leteckej základne Deň Ozbrojených síl Slovenskej republiky (OS SR).

Počas slávnostného zhromaždenia prečítal veliteľ Taktického krídla Sliač plukovník gšt. Vladimír Lisý rozkaz prezidenta Slovenskej republiky k tomuto významnému pamätnému dňu. Poďakoval príslušníkom základne za vynaložené úsilie počas uskutočnených náročných cvičení v roku 2016 a pripomenul, že najlepším spôsobom ako rozvíjať odkaz Dňa OS SR je profesionálne odvedená práca v prospech OS SR.

Oslavy Dňa Ozbrojených síl na Sliači pokračovali Dňom otvorených dverí, ktorý na základni pripravili príslušníci základne a Regrutačné stredisko Banská Bystrica. Návštevníci sa oboznámili s prácou príslušníkov útvaru, zavedenou technikou a výzbrojou sliačskej základne ako aj podmienkami vstupu do OS SR.  

Deň Ozbrojených síl SR si pripomíname od roku 1998. Je oslavou pamätného víťazstva slovenských dobrovoľníkov nad cisárskymi jednotkami a uhorskými národnými gardami v bitke pri Brezovej pod Bradlom v roku 1848.


Deň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni SliačDeň Ozbrojených síl SR na Leteckej základni Sliač

Autor: tk Sliač - Dátum: 28.09.2016
Čítanosť: 4384
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share