Preskocit navigáciu

Vzdušné sily si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciu


Vzdušné sily si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciu

Slávnostným nástupom si príslušníci veliteľstva vzdušných síl 13. novembra 2015 pripomenuli jednu z významných udalostí novodobých slovenských dejín. 17. November - Deň boja za slobodu a demokraciu si profesionálni vojaci a zamestnanci uctili prečítaním rozkazu prezidenta Slovenskej republiky, v ktorom boli spomenuté udalosti súvisiace s týmto dňom a ktoré vyústili do zmeny spoločensko-politického systému Slovenskej republiky.

Veliteľ vzdušných síl generálmajor Korba vo svojom príhovore poukázal na hodnoty, akými sú ľudské práva, sloboda a demokracia a zdôraznil význam pripomínania si tohto dňa – Dňa boja za slobodu a demokraciu.
Tento sviatok si v dnešný deň pripomenuli slávnostným nástupom aj profesionálni vojaci a zamestnanci útvarov vzdušných síl.


Vzdušné sily si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciuVzdušné sily si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciuVzdušné sily si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciuVzdušné sily si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciuVzdušné sily si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciuVzdušné sily si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciuVzdušné sily si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciuVzdušné sily si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciuVzdušné sily si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciu

Autor: VVzS , Foto: rtm. Zuzana Mildeová - Dátum: 16.11.2016
Čítanosť: 3681
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share