Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Vojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokeji


Vojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokeji

Na zimnom štadióne vo Zvolene sa v dňoch 09.-10. februára 2017 konal hokejový turnaj MiG CUP 2017. Organizátorom a hostiteľom turnaja bolo Taktické krídlo Sliač. Vo vzájomných dueloch sa stretlo päť mužstiev z vojenských útvarov OS SR: tím príslušníkov Taktického krídla Sliač, Krídla velenia a prieskumu Zvolen, dva mužstvá príslušníkov Vrtuľníkového krídla Prešov a mužstvo príslušníkov 2. mechanizovanej brigády z Trebišova. Turnaj otvoril veliteľ taktického krídla symbolickým buly a príhovorom k súťažiacim, ktorým zaželal veľa úspechov v turnaji, bez zranení a v duchu fair play.

V tomto ročníku sa k titulu najlepšieho mužstva prebojovali príslušníci Krídla velenia a prieskumu Zvolen. Na druhom mieste sa umiestnilo mužstvo z Prešova. Tretie miesto obhájili príslušníci z Taktického krídla Sliač. Za najlepšieho hráča turnaja bol vyhlásený čatár Marián Karch z Trebišova. Najlepším brankárom sa stal desiatnik Ján Sekula zo Sliača. Ceny víťazom odovzdal náčelník štábu taktického krídla major Rastislav Kučera. Na štadióne panovala vynikajúca športová atmosféra, vďaka ktorej sa podarilo zblížiť súťažiace vojenské útvary a porovnať si fyzické sily a zdatnosti.


Vojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokejiVojaci si zmerali sily v V. ročníku turnaja MiG CUP v ľadovom hokeji

Autor: tk Sliač , Foto: tk Sliač - Dátum: 15.02.2017
Čítanosť: 5934
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share