Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Veliteľské zhromaždenie krídla velenia, riadenia a prieskumu


Veliteľské zhromaždenie krídla velenia, riadenia a prieskumu

V priestoroch Kasární SNP vo Zvolene sa dňa 23. februára 2016 uskutočnilo Veliteľské zhromaždenie veliteľa krídla velenia, riadenia a prieskumu. Na zhromaždení sa zišli veliaci, riadiaci a vybraní odborní funkcionári krídla a podriadených jednotiek.

Veliteľské zhromaždenie začalo odbornou časťou, počas ktorej boli prítomní formou prezentácií a prednášok oboznámení s hodnotením výcviku za minulý výcvikový rok, stavom modernizácie hlavných druhov výzbroje ako aj stavom dočasného postavenia PoSy a výsledkov TACEVAL-u .

V rámci zhromaždenia veliteľ krídla plukovník Vladimír Jaklovský zameral svoj prejav na vyhodnotenie splnenia úloh predošlého výcvikové roku a skonštatoval, že aj v náročných podmienkach, úlohy stanovené na výcvikový rok 2016 boli splnené. Príslušníci krídla, velenia a riadenia sa v minulom roku zúčastnili viacerých cvičení ako SLOVAK SHIELD, MODRÁ VLNA, TOBRUQ LEGACY, SALUS VITALIS, TRAUMADOM 2016, RESCUE 2016 a takticko-poradového cvičenia NOVÝ HORIZONT 2016.

Vyhodnotenia sa zúčastnil aj náčelník štábu veliteľstva vzdušných síl OS SR plukovník Stanislav Hurčík. Vo svojom príhovore, v mene veliteľa Vzdušných síl OS SR, vyjadril poďakovanie príslušníkom krídla za dobre vykonanú prácu a pamätnou medailou veliteľa vzdušných síl ocenil piatich príslušníkov krídla, velenia a riadenia za vynaložené úsilie a zodpovedný prístup k plneniu úloh v prospech krídla velenia, riadenia a prieskumu a taktiež odovzdal pamätnú plaketu veliteľa vzdušných síl za vysoko profesionálne a dlhodobé kvalitné plnenie úloh.

Na záver veliteľského zhromaždenia plukovník Jaklovský všetkým účastníkom zhromaždenia a príslušníkom krídla poďakoval za odvedenú prácu a splnenie úloh výcvikového roka 2016.


Veliteľské zhromaždenie krídla velenia, riadenia a prieskumuVeliteľské zhromaždenie krídla velenia, riadenia a prieskumuVeliteľské zhromaždenie krídla velenia, riadenia a prieskumuVeliteľské zhromaždenie krídla velenia, riadenia a prieskumuVeliteľské zhromaždenie krídla velenia, riadenia a prieskumu

Autor: por. Peter Šujanský , Foto: autor - Dátum: 24.02.2017
Čítanosť: 4374
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share