Preskocit navigáciu

LETNÁ ŠKOLA MLADÝCH PROFESIONÁLOV V PREŠOVE


LETNÁ ŠKOLA MLADÝCH PROFESIONÁLOV V PREŠOVE

Dňa 2. júla 2009 navštívili účastníci „Letnej školy pre mladých profesionálov“ Vrtuľníkové krídlo v Prešove. Išlo v poradí už o štvrtý vzdelávací program, ktorý je určený pre študentov vysokých škôl so zameraním na politické vedy a medzinárodné vzťahy.

Centrum pre európske a severoatlantické vzťahy – Center for European and North Atlantic Affairs (CENAA), ktoré je nezávislou mimovládnou organizáciou zaoberajúcou sa aktivitami v oblasti zahraničnej a bezpečnostne politiky organizovalo tento vzdelávací program v spolupráci s Národnou akadémiou obrany maršala Andreja Hadika.

Zúčastnení študenti z krajín V4, Ukrajiny, Albánska, Bosny a Hercegoviny, Čiernej Hory, Chorvátska, Kosova, Macedónska a Srbska mali jedinečnú možnosť zoznámiť sa s úlohami vrtuľníkového krídla v rámci Vzdušných síl OS SR a taktiež s plnením úloh v rámci medzinárodného krízového manažmentu pod záštitou NATO a EÚ.


LETNÁ ŠKOLA MLADÝCH PROFESIONÁLOV V PREŠOVELETNÁ ŠKOLA MLADÝCH PROFESIONÁLOV V PREŠOVELETNÁ ŠKOLA MLADÝCH PROFESIONÁLOV V PREŠOVELETNÁ ŠKOLA MLADÝCH PROFESIONÁLOV V PREŠOVE

Autor: por. Ján Dobál , Foto: por. Ján Dobál, rtn. Miroslav Hlavatý - Dátum: 08.07.2009
Čítanosť: 13956
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share