Preskocit navigáciu

Detská univerzita Komenského v dk Kuchyňa


Detská univerzita Komenského v dk Kuchyňa
Dopravné krídlo generála Milana Rastislava Štefánika v Kuchyni navštívili v dňoch 17. a 18. júla 2017 študenti z Detskej univerzity Komenského. Študenti si mohli prezrieť výzbroj a výstroj profesionálnych vojakov a tiež vidieť ukážky počas zásahu hasičskej a záchrannej jednotky letiska.
Dňa 18. júla študentov z Detskej univerzity Komenského osobne privítal minister obrany Slovenskej republiky Peter Gajdoš, ktorý odpovedal na ich zvedavé otázky.
Pre deti boli  pripravené štyri pracoviská, kde sa mohli zoznámiť s leteckou, pozemnou a zabezpečovacou technikou dopravného krídla Kuchyňa, pozrieť si zbrane a tiež pracovisko prvej pomoci. V rámci jednotlivých pracovísk si deti mohli preveriť svoje schopnosti v rozoberaní a skladaní zbraní a taktiež v poskytovaní prvej pomoci.

Detská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk KuchyňaDetská univerzita Komenského v dk Kuchyňa

Autor: por. Mgr. Katarína PETRÁKOVÁ - Dátum: 21.07.2017
Čítanosť: 3752
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share